Traiteur & Chef Privé bij u thuis of op een gekozen locatie.

 

Traiteur
Om in deze mooie en culinaire streek van Frankrijk, de Perigord, met zijn confits, foie gras, truffels en cêpes dit vak te mogen uitoefenen is een voorrecht en een uitdaging te gelijk. Met veel plezier stellen wij menu’s samen en koken wij gerechten met verse, lokale zoveel mogelijk biologische seizoensproducten.

De basis van onze gerechten is de klassieke Franse keuken. We laten ons graag inspireren door de traditionele recepten uit het kookboek; De goede keuken van de Perigord van La Mazille uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De keukens uit de rest van de wereld geven ons voldoende ideeën om een mooi menu voor u samen te stellen. Om iedereen te laten genieten, houden wij standaard rekening met dieetwensen. We koken met veel zorg en creativiteit voor vegetariers en veganisten.

Wij koken op lokatie, bij u thuis, uw vakantiehuis of gite. Bij grotere groepen kunnen we een passende lokatie voor u huren.

Al onze menu’s kunnen worden begeleid door wijnen uit ons eigen assortiment van Biologische, Biodynamische wijnen en Vins Nature. Klik hier voor meer informatie over ons assortiment.

Pâtisserie
Op bestelling maken wij graag speciale verjaardagstaarten of ander gebak voor uw feesten zoals bijvoorbeeld een bruidstaart, een taart bij de geboorte van uw kindje etc.

Voor ons gebak maken we gebruik van biologische speltbloem, ruwe rietsuiker, cocosbloesemsuiker, natuurhoning, biologische amandelen en noten, echte roomboter, cocosolie, ongerafineerd grof zeezout. In onze recepten gebruiken we ook minder suiker als gebruikelijk. Dit is lekkerder maar ook veel gezonder.

Informatie
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, zodat we alle mogelijkheden voor uw diner, bruiloft, feest, partij, wijnproeverij met u kunnen doornemen.